Brain Rangers

Gratis wekelijks webinar


BrainRangers is een digitaal kennis en adviesbureau dat klanten helpt om effectief te digitaliseren en te communiceren. Onze groepsopleidingen zijn tot na de crisis uitgesteld maar de 1/1 sessies gaan wel nog door via teleconferce. Daarbovenop houden we elke woensdagmiddag een gratis Webinar hoe je als ondernemer technologie kan inzetten om om te gaan met de uitdagingen van de CoronaCrisis.

Brasserie Bij Peter

De "Blijf in uw kot" ontbijtbag


In Brasserie Bij Peter kan je de "blijfinuwkot" ontbijtbag bestellen. Deze wordt gratis aan huis geleverd ! Interesse? Gelieve 1 dag op voorhand telefonisch te bestellen (0486 36 64 83). De dag zelf wordt geleverd tussen 8u30 en 10 uur. Simple but good: kies je formules aan een schappelijke prijs.

Jan Houbrechts IT Support & Consulting

IT service 24/7


Dat ook tijdens de coronacrisis uw IT niet zonder service komt, daar zorgt Jan Houbrechts voor. Door de nodige voorzorgsmaatregelen in acht te nemen, garandeert hij je nog steeds op een vlotte service.

De Ezel

De Ezel heeft zijn menu aangepast


Ronnie van De Ezel stelt zijn Corona Menu menu voor. Een aangepaste pastakaart maar nog steeds even lekker. De gerechten kunnen afgehaald worden tussen 18:00u en 20:00u. Bestellen kan telefonisch: 0479/361623. Hun sluitingsdagen zijn: dinsdag & woensdag

Brouwerij Bremans

Gewijzigde openingsuren


Ten gevolge van de overheidsmaatregelen werden de openingstijden aangepast. De zaak blijft open. Men kan ook telefoneren naar 012/231189 of mailen naar info@brouwerijbremans.be om een bestelling te laten klaarzetten

Indien noodzakelijk kan ook vanaf 25€ aan huis geleverd worden. Kijk op hun website voor de meest recente informatie

Taverne

De Kazerne

Huisgemaakte afhaalgerechten


Taverne de Kazerne zorgt in deze vreemde tijden graag voor huisgemaakte afhaalgerechten. Van donderdag tot zondag kan je bij ons terecht. Je kan tussen 17u en 20u je bestelling komen afhalen. Wij zorgen zowel in de keuken als bij het afhalen voor optimale hygiënische omstandigheden. 

Je kan zowel cash als met de bank- of Payconic-app betalen. Heb je speciale wensen van allergieën mag je die altijd doorgeven. Onze gerechten zullen geregeld aangepast worden.

Café Gerechtshof

Afhaal en Café Solidair


In Café Gerechtshof van Eddy mogen we een tijdje niet binnen. Maar ook Eddy is een ondernemer en biedt een afhaalservice aan. Ook kan je via Café Solidarité pintjes reserveren die je kan gaan drinken na de coronacrisis. (vul als zoekterm 'eddy' in).

Bakkerij Gilissen

Speciaal voor zorgverleners


Ten gevolge van de overheidsmaatregelen werden de openingstijden aangepast. De zaak blijft open van dinsdag tot en met vrijdag van 8u00 tot 18u00, zaterdag van 7u30 tot 17u00, zondag van 7u30 tot 12u00.

Zorgverleners die niet de mogelijkheid hebben om tijdig hun brood af te halen, kunnen breoep doen op de afhaling buiten de uren of thuislevering. Neem hiervoor contact op met Jan Kerkhofs: 0475/648949 of j.kerkhofs@bak-gilissen.com. Hun broodautomaat staat ter beschikking aan slagerij Merken

Garage Botta

Garage Botta voert noodherstellingen uit


 • Wij zijn gesloten maar bereikbaar via mail info@garagebotta.com of GSM Robert 0475/650477 voor alle vragen, prijsoffertes en vooral in geval van pech.

 

 • Wij voorzien een permanentie voor dringende depannages en herstellingen.

 

 • Als DEX Tongeren kan je bij ons via de website www.dex.be een wagen die je interesseert reserveren zonder aankoopverplichting achteraf.

Bruno Foodcorner

Bruno Foodcorner take away


Bruno Foodcorner is enkel open voor afhalen (take-away). Volledige menu te bekijken & online te bestellen via www.brunofoodcorner.be of de Bruno Foodcorner app. 

Openingsuren:

 • ma-vr 06:00-22:00 uur
 • za-zo 08:00-22:00 uur

De Sleutelbos

Noodinterventies zonder meerprijs


Benny laat weten dat de winkel tijdelijk gesloten blijft. Maar in geval van nood staan ze nog steeds paraat. Tijdelijk worden er geen extra kosten aangerekend voor een noodoproep. De nodige voorzorgsmaatregelen worden gerespecteerd.

Bel benny op 0477434704

Restaurant De Mijlpaal

Restaurant De Mijlpaal take away


Wenst u de gerechten van restaurant De Mijlpaal in huis te halen? Op hun website vind je het aangepaste menu. Alle gerechten kunnen afgehaald worden en op vrijdag, zaterdag en zondag vind je ze terug bij Patisserie Blanckaert. Bestellen kan 24u op voorhand via info@demijlpaal.org of 012/26.42.77 – 0477/76.48.68

Retro Velinx

Take away menu bij Retro Velinx


  Bram laat weten dat ook bij de Retro Velinx een aangepast menu samengesteld werd. Dit kan je bestellen via hun aangepaste website. Afhalen en levering (vanaf €30,00) is mogelijk van dinsdag tot en met zondag van 17u00 - 20u00 (afhaal tot 21u00). Bestellen is ook mogelijk via

  gsm: 0474 48 84 10 of via Facebook messenger of mail hello@retrovelinx.be

  Restaurant Le 54

  Afhaalmenu bij traiteur Le 54


  Ilse en Alian hebben ook tijdelijk hun deuren moeten sluiten. Als alternatief bieden ze een afhaalmenu aan. Hun lekkere gerechten vind je op hun website. Bestellen kan enkel telefonisch op 0475/432752, afhalen kan elke dag van 10u00 tot 18u00. Betalingen liefs via Visa of Mastercard.

  Bistro Stoemp

  Elke week een nieuw menu bij bistro Stoemp


   Het gezellige eetcafé is een tijdje gesloten. Maar Sarah zit niet stil. Voor de hongerigen voorziet ze wekelijks een nieuw afhaalmenu. Want wat gaat er boven een goei noen of stoemp! Je kan bij Stoemp ook al je pintjes reserveren via Café Courage. Ga vlug naar de website en bestel je afhaalgerecht.

   Het Wijnmagazijn

   Het Wijnmagazijn blijft open


   Benoit van het Wijnmagazijn laat weten dat de zaak geopend blijft zoals normaal: van woensdag tot en met zaterdag, van 10u tot 18u doorlopend.


   De online webshop blijft 7/7 dagen geopend voor alle online bestellingen. Verzending binnen de 24u.

   Leonidas Tongeren

   Vanaf 1 april terug pralines bij Leonidas


    Wij zijn tijdens de paasvakantie vanaf 01 april terug open op onze normale openingsuren van 10h tot 13h & 14h tot 18h. U kan uw bestelling ook doorgeven via telefoon, mail of fb en laten klaarzetten in de winkel. Ook leveren wij op specifieke dagen in de paasvakantie in Tongeren bij een minimum bestelbedrag van €30 en een leverkost van €2. Bij levering vragen wij om te betalen op voorhand via overschrijving. Voor meer informatie kan u ons bereiken tijdens de openingsuren op 012/23.37.01 of via fb (leonidastongeren).

    Verse groenten en fruit afhalen


    Jacqueline en Gert bieden een extra service aan voor de aankoop van verse groenten en fruit. Op maandag en dinsdag zijn ze geopend voor afhaling ter plaatse. De bestelling dient één dag op voorhand doorgegeven te worden via telefoon (0475588864) of mail (dewilde.gert1@telenet.be). De klaargemaakte bestelling wordt in uw koffer geladen, afrekenen kan met bancontact. Indien je er niet geraakt wordt er vanaf een bestelling van €25,00 aan huis geleverd. Viatmientjes voor iedereen!

    .

    Groenten en fruit

    Dewilde -Barree

    Electro Point

    Electro Point Tongeren blijft telefonisch bereikbaar


     Kurt van Electro Point heeft de deuren van de toonzaal moeten sluiten. Maar ze laten hun klanten niet in de kou! Zoals altijd kan je 24/7 online bestellen op www.electropoint.be en ons telefonisch of via mail bereiken. We leveren nog steeds de noodzakelijke toestellen bij jullie thuis, 7/7! Voor vragen/problemen/bestellingen: 0472/29 66 40, 0475/30 15 54 of kurt@electropoint.be

     Patisserie Blanckaert

     Levering aan huis


     Bij Patisserie Blanckaert hebben ze een geselecteerd aanbod dat aan huis geleverd kan worden. Bij een minimum aankoop van €10,00 wordt gratis geleverd op specifieke uren te Tongeren. Geef je bestelling één dag op voorhand op via mail (info@patisserieblanckaert.be) of telefonisch 012/231478.

     De Pauze

     We leveren onze gerechten maar ook ...


      Jan heeft het restaurantgedeelte moeten sluiten maar blijft open voor afhaling. Hij voorziet elke dag een ander dagmenu aan €9,00. Je kan je bestelling doorgeven op 012/26.29.88. Afhalen kan elke dag tussen 11u00-14u00 en 16u00-20u00. Kies je voor een levering, dan kan dit vanaf €25,00. Maar voor ouderen en zieken is de levering altijd gratis! Jan maakt zelfs een ommetje naar de apotheek, winkel, ... als je dat wenst.

      Lysens

      wild-gevogelte-kaas

      Kleine aanpassingen


      Bij Erika Lysens kan je nog steeds terecht voor je wild ,gevogelte en kaas. Er zijn echter wel enkele beperkingen: je mag maximaal met 3 klanten in de zaak. Daarom is het aangeraden om op voorhand je bestelling door te geven. Dit kan telefonisch op 012/231379. Betalen bij voorkeur electronisch met bancontact of payconiq.

      Jamie's Cocktails Bar

      Cocktails via de webshop


       Jaimy kan even niet met zijn mobiele cocktailbar naar jullie komen. Maar dat is nog geen reden om zijn lekkere cocktails te moeten missen. Je kan via zijn webshop cocktails en veel meer bestellen.  

       De Krekel & de Mier

       biowinkel

       Uitbreiding openingsuren


       Met de verstrengde maatregelen waaronder voor ons van toepassing : afschaffing van de openbare markten en het aantal klanten per winkeloppervlakte hebben wij besloten om onze openingsuren tijdelijk te verruimen zodat jullie met voldoende ruimte in afstand en tijd met een comfortabel gevoel jullie gezonde en lekker boodschappen kunnen verder zetten bij de krekel en de mier. Je vindt deze op onze Facebook pagina.
       Tevens is er meermaals vers brood van Agribio en Benoit Ségonds. Wil je zeker zijn van een brood is het slim om het vooraf te bestellen of te bellen om het voor u opzij te leggen.

       U kan ook altijd telefonisch, per sms of via whatsapp (0468/150517) een bestelling plaatsen en komen afhalen als u zich daar comfortabeler bij voelt.
       Indien handiger voor u kan het ook via mail: aardevolcvba@telenet.be

       BOO

       Speciale uitzending


       Met dit schrijven willen we jullie laten weten dat BOO, de radio voor Zuidoost Limburg, de komende werkdagen van 10 tot 12 uur een speciale uitzending maakt van Kingsize.
       Naast de vertrouwde muziekklassiekers willen we jullie en jullie naasten de kans aanbieden om een boodschap door te geven aan mensen die een steuntje kunnen gebruiken. We hebben mekaars steun broodnodig.
       Hoe kan je ons een boodschap achterlaten: Stuur een mail (dat kan dag en nacht en overal ter wereld) naar studio@radioboo.be. Of bel ons uw bericht door iedere werkdag van 9 uur tot 12 uur op 089/50 46 86. (BOO kan je beluisteren in Tongeren via 107.3 FM)

       Silhouette lingerie

       Lingerie aan huis geleverd, nu met videochat


       Wij hebben grote keuze in lingerie en badmode en zijn gespecialiseerd in kleine en grote maten tot I cup en tot K op bestelling. Wij willen nu de service bieden dat we aan huis leveren vanaf een bedrag van 40 euro. Bekijk de ruime keuze op hun website.

       Klanten kunnen nu via videochat een virtueel bezoek brengen aan de winkel. De aankoop wordt thuis bezorgd.

       Altermezzo

       Sterrenchef bij je thuis


       Jo Grootaers van restaurant Altermezzo heeft enkele gerechten gemaakt die kunnen geleverd of afgehaald worden van af 26 maart. Bestellen kan via hun aangepaste website.

       Jeans Station

       Via de webshop nog 15% korting


       Onze winkel is gesloten maar onze webshop blijft 24/7 geopend. Profiteer nu nog tijdelijk van 15% korting op de volledige collectie. Heb je vragen? Stuur ons een mailtje op info@jeansstation.be

       PC Tongeren

       PC hulp vanop afstand


       Heb je een probleem met je pc of laptop?

       PC-Tongeren helpt je op afstand. Mail naar: info@pc-tongeren.be

       Custom Agency

       Gratis communicatie advies


       Custom agency is een marketingbureau gespecialiseerd in digitale communicatie.

       Van branding, webdesign tot social media promotie.

       Naar aanleiding van de COVID19 crisis biedt CUSTOM gratis communicatieadvies aan Tongerse ondernemingen aan.

       Zit je in de HoReCa en wil je een online bestelservice lanceren? CUSTOM helpt je nu gratis op weg met ontwerp van landingspagina en social media posts.

       Neem contact op met Koen Caubergh : koen@custom-agency.be

       Haal je gerechten nu af


       Bij Josi van de shoarma kan je terecht voor het afhalen van je favoriet gerecht. Hij laat aan iedereen nog weten: 'Goeie meurgeeeuuh en goei naag!'

       Gratis thuislevering


       Beste klanten, om u verder van dienst te kunnen zijn kunt u mij telefonisch en/of per mail contacteren: ginette.vanhove@skynet.be tel. 0479/62 74 72

        

       Bestellingen worden vanaf €49,00 gratis verzonden.


       Je vindt Fil d'Or in de Sint-Truiderstraat 32

       RVL verzekeringe

       Verzekeringsvragen telefonisch opgelost


       Tijdens de CORONA-crisis kan u beroep blijven doen op ons verzekeringskantoor voor al uw verzekeringen. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit en werking te waarborgen. Wij vragen u met aandrang om zoveel mogelijk digitaal (rvl-verzekeringen.be) of telefonisch (012/237.236) met ons te communiceren:

       Mail uw verzekeringsvragen steeds naar info@rvl-verzekeringen.be of wij helpen u telefonisch verder op 012/237.236.

       Heeft u een vraag of probleem waarvoor u wil langskomen op kantoor, bel ons dan eerst even op! In heel veel gevallen kunnen wij u op een even persoonlijke manier verder helpen zonder dat u zich moet verplaatsen.

       We wensen iedereen een zorgeloze gezondheid toe de komende weken en we zijn met onze gedachten ook bij onze ondernemersklanten die vandaag financieel hard worden getroffen.

       Shoarma Josi

       Trimstation

       Gratis advies online


       Mélodie van het Trimstation geeft gratis tips voor het verzorgen van je hond. Je kan hiervoor terecht op haar website.

       Maes Koffie

       Ook nu kan een lekkere kop koffie deugd doen


       Paul laat weten dat de winkel open blijft. Je kan er terecht van dinsdag tot en met vrijdag 09u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00, op zaterdag van 09u00 tot 16u00. Maandag: gesloten

       Ook onile bestellen kan en er wordt aan huis geleverd. U deelt uw adresgegevens, de hoeveelheid, de kwaliteit, bonen of gemalen, mede alsook de dag dat er iemand thuis is om de levering te ontvangen op het emailadres   maeskoffienv@skynet.be

        Uw email zal worden beantwoord en in bijlage vindt u de factuur die u dan kan overschrijven. Vanaf 5 kilo koffie leveren wij zonder vervoerskosten. Minder dan 5 kilo koffie bedraagt de vervoerskost 10,00 euro.

       Rok4

       by Konings

       Kaas en fijne vleeswaren worden geleverd


       Ook ROK4 blijft open voor kaas en fijne vleeswaren leveren aan huis leveren kan, bel uw bestelling door wij zorgen ervoor,  betalen met Payconiq of kaart. We nemen de nodige hygiënische maatregelen. 

       Ook Chef in a Box leverd kant en klare gerechten. 

       Bel voor meer info: 0473/713057 of 012/225919

       ScribeArts.be

       Blijven communiceren


       ScribeArts.be biedt zijn schrijfdiensten verder aan in deze moeilijke tijden. Je kan er terecht voor teksten in het NL, EN en FR. "Blijf vooral communiceren!" is de boodschap. Het bureau is voornamelijk gespecialiseerd in het schrijven voor kunst, architectuur en design. Ook hebben ze een netwerkgroep opgericht om de Limburgse kunst- en cultuursector te ondersteunen: https://www.facebook.com/limburgcultuurt

       Marco's Velo's shop

       We halen uw fiets op en brengen hem hersteld terug


       Marco's Vélo Shop telefonisch bereikbaar voor noodherstellingen

       Wij zijn gesloten, maar U kan ons nog steeds bereiken via mail info@marcosveloshop.com of GSM 0477/377947.

       Wij voorzien nu de gratis service van het ophalen en terugbrengen van uw fiets.

       Skin Secrets

       Uw cosmetica en make-up wordt aan huis geleverd


       Schoonheidsinstituut “Skin Secrets” blijft tijdens deze corona tijden klanten voorzien van hun cosmetica, make-up & cadeaubonnen door via de facebookpagina, telefoon of mail bestellingen aan te nemen van klanten en deze ook te bezorgen op het thuisadres

       Rembrandt

       Thuislevering van uw favoriete gerechten


       De uitbaters van brasserie Rembrandt leveren eten bij u thuis ma-do van 17u tot 20u en vrij-zon tot 21u30. Op hun website vind je een uitgebreide kaart van gerechten die geleverd kunnen worden.

       Optiek Eva

       Bril stuk of contactlenzen nodig: bel Eva


       Je kan Eva bereiken via deze kanalen: mail info@optiekeva.be, tel: 012/21 05 05 of via Facebook.

       Contactlenzen kunnen nog steeds besteld worden en worden gratis aan huis geleverd. Mail me en dan kan ik de lenzen voor u bestellen.

       Ook als je dringend hulp nodig hebt met een kapotte bril mag je mij altijd iets laten weten. Dan kunnen we samen kijken om een afspraak te maken.

       Nicole Hermans

       Nachtkleding, handdoeken, ... nodig?


       Bent U opzoek voor hem/haar naar nachtkleding, handdoeken, toilettas,…

       Ook al is mijn zaak gesloten, ik blijf bereikbaar via fb, nicole@nicole-hermans.be of bel 012/239068.

       Samen vinden we een oplossing.

       The Paradigma

       Kruidotheek aan huis


       Wij blijven ook open door afhaalmomenten te voorzien of thuisbezorging te voorzien en verzendingen via post pakketten zijn mogelijk.

       Miss Match

       Fotografie en webdesign


       Miss Match helpt bedrijven hun woorden om te zetten in beelden als fotografe, grafisch vormgeefster en webdesigner.

       Bij Miss Match gaat de fotostudio helaas tijdelijk dicht tot de crisis voorbij is, maar de rest gaat gewoon door.

       Wil jij tijdens de crisis snel met je zaak online? Geef me een seintje en we kijken (remote) hoe we jouw woorden in beelden kunnen omzetten.

       Unizo Tongeren

       Staat uw zaak al op onze site?


       In deze Corona tijd biedt Unizo Tongeren zijn website aan als platform voor Tongerse handelaars die een aangepast aanbod hebben. Koop lokaal en Winkelhier! Samen overwinnen we deze crisis.


       Interesse? Mail je logo, korte uitleg en een link (website, Facebook pagina) naar benny@unizotongeren.be

       Herenkleding Lui

       We leveren uw bestelling of sturen ze op.


       Françoise blijft bereikbaar via FB,messenger of tel 0477 955620
       Ze levert gratis aan huis binnen een straal v 10 km, anders wordt het per post opgestuurd